DESPRE NOI

Despre Estika Trend

Estika Trend este compania al carui concept unic este de a oferi clientilor sai produse si tratamente tehnice, bazate atat pe formule inovative, cat si pe ultimile tehnologii in trend.
Astfel, brand-urile reprezentative din portofoliul Estika Trend sunt marci specializate din domeniul frumusetii, al caror scop principal este obtinerea rezultatelor rapide si vizibile, intr-un mod sigur si sanatos. Estika Trend se adreseaza saloanelor de infrumusetare, centrelor de estetica, centrelor dermatologice si tuturor consumatorilor orientati catre rezultat si frumusete, sub umbrela sanatatii si a calitatii.

Cosmetice profesionale de ingrijire faciala si corporala

SOSKIN Paris – “Focus on your skin health”
Expert in biologia cutanata, prezinta concepte si produse de tratament bazate pe ingrediente active naturale, recunoscute pentru proprietatile lor biomimetice si pentru tehnica avansata de micro-incapsulare, ce permite eliberarea in timp a compusilor activi, cu activarea mecanismelor de regenerare celulara.

DIETISPA Paris – “Absolute beauty”
Produs inovator de ingrijire si tratament conceput special pentru improspatarea si refacerea conturului natural al ochilor, in numai 20 de minute


Produse profesionale de ingrijire a parului si hairstyling

ELGON Cosmetic Italia – “Color & Poetry awakens beauty”
Brand specializat în conceptualizarea, formularea și fabricarea produselor profesionale și de înaltă calitate pentru îngrijirea părului la superlative.


Produse exclusiviste de lux

NEOMIST – “The mother of skin”
Formula sa unica bazata pe un patent unic de productie WPE process - Water Plant Emulsion este o inovație tehnologică si reprezinta o "procedură de micro-emulsie" patentata, cu efect anti-age global.

© 2017 ESTIKA Trend. All Rights Reserved. Designed with by AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.